Jdi na obsah Jdi na menu
 


Vystoupení 2012

24. 12. 2013

Další vánoční vystoupení byla 16. prosince 2012 od 16 hodin v kostele v Dlouhé Třebové a od 18 hodin v České Třebové v Autosalonu Na Špici. Uvedly jsme se programem Greensleves, e-Moll, Bravade, Tambourin, Rosemondt, Co to znamená, Spanilá z archy holubičko, Byla cesta, byla ušlapaná a Den přeslavný. Spolu s námi si svoje první veřejné vystoupení užily děti z Českotřebovského gymnázia a na 22. adventním koncertu samozřejmě nemohla chybět ani Schola sv. Prokopa z Dlouhé Třebové.

V takto malém počtu jsme si vyzkoušely i první sóla a v příštích vystoupeních se jim bránit nebudeme.

 

Vánoce se opět přiblížily a Grácie (bohužel v oslabení - Klára, Zuzka) si zahrály 3 vánoční vystoupení. První se konalo 2. prosince 2012 v Rybníku, kde s námi ještě vystoupily děti z MŠ s příběhem Cesta do Betléma, kterým jsme dělaly doprovod a poté jsme měly sérii svých písniček.

 

Minulý rok se nám vystoupení na Noci kostelů líbilo, takže jsme letos neváhaly a svoji účast přislíbily. Zahrály jsme si tak 1. června 2012 v kostele v Řetové a následně v kapli sv. Josefa v Dlouhé Třebové. Spolu s námi vystupovala Schola od sv. Prokopa a dětský hudebně-dramatický soubor Hudrovníci. Náš program tvořily písničky Entomology, All in a Garden Green, Cvrčci, Contradanz a La Battera. Noc kostelů sklidila úspěch, v kapli by se nenašlo volné místo.

 

U příležitostí oslav Seslání Ducha svatého, 27. května 2012, si polovina Grácií zahrála se Scholou sv. Prokopa v kostelech v Řetové a Dlouhé Třebové. K slyšení byly písničky Effatha; Neseme, pane, chléb a víno; Beránku boží; Přijď, Duchu svatý; Přijď, Duchu svatý, k nám; Ty jsi moje síla; Vás posílám; Pane, smiluj se; Sláva; Věřím a Svatý, svatý. Zpěváky doprovodily housle, kytary, sopránová a tenorová zobcová flétna.

 

V sobotu 21. dubna 2012 měly Grácie (bohužel v oslabení bez Verči) možnost zahrát k významnému jubileu. Vybraly 8 písniček, které zvolily pečlivě k dané události, takže spíše rychlejší a na závěr písničku "Narozeninová" od Zdeňka Svěráka. Narozeninoví hosté se přidali a zazpívali oslavenkyni s námi :-)

 

Náhledy fotografií ze složky Narozeninová oslava

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář